ACADEMICCOURSES

Online Бизнес мениджмънт курсове в Република Ирландия.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Бизнес мениджмънт

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Програмите по бизнес мениджмънт слагат акцент върху изучаване на организационните структури и управленки политики, които се прилагат в различни корпоративни сценарии. Тук се изучават такива дисциплини като маркетинг, управление на човешки ресурси, счетоводство и корпоративно преструктуриране.

Ирландия е остров на север-запад от континентална Европа. Той е третият по големина остров в Европа и двадесетият по големина остров на Земята. В посока изток са по-големия остров на Великобритания, от която е отделена от Ирландско море.

Задочно обучение курсовете Бизнес мениджмънт и краткосрочни курсове в Република Ирландия. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

1 резултата за Бизнес мениджмънт, Република Ирландия Filter

Професионален бизнес курс: Бизнес мениджмънт

Birchwater Education
Република Ирландия, вид хумористично петостишие
Курсове
Януари 2020
<
Задочно обучение
<
10 седмици
Английски
Campus

Бизнес администрацията включва много видове мениджърски позиции от големи корпорации до независими фирми, всяка операция се нуждае от квалифицирани администратори, за да успее ...

Научете повече