ACADEMICCOURSES

Курсове Бизнес мениджмънт в Република Ирландия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес мениджмънт в Република Ирландия

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Програмите по бизнес мениджмънт слагат акцент върху изучаване на организационните структури и управленки политики, които се прилагат в различни корпоративни сценарии. Тук се изучават такива дисциплини като маркетинг, управление на човешки ресурси, счетоводство и корпоративно преструктуриране.

Ирландия е остров на север-запад от континентална Европа. Той е третият по големина остров в Европа и двадесетият по големина остров на Земята. В посока изток са по-големия остров на Великобритания, от която е отделена от Ирландско море.

Курсове по Бизнес мениджмънт в Република Ирландия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес мениджмънт в Република Ирландия. Цялата информация тук!

1 резултата за Бизнес мениджмънт, Република Ирландия Filter

Професионален бизнес курс: Бизнес мениджмънт

Birchwater Education
Курсове
<
Задочно
<
10 седмици
Английски
Кампус

Бизнес администрацията включва много видове мениджърски позиции от големи корпорации до независими фирми, всяка операция се нуждае от квалифицирани администратори, за да успее ...

Научете повече