Filter
Курсове
Русия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Бизнес мениджмънт в Русия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес мениджмънт в Русия

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Програмите по бизнес мениджмънт слагат акцент върху изучаване на организационните структури и управленки политики, които се прилагат в различни корпоративни сценарии. Тук се изучават такива дисциплини като маркетинг, управление на човешки ресурси, счетоводство и корпоративно преструктуриране.

Русия или, също така официално известен като Руската федерация, е държава в северната част на Евразия. Образование в Русия се предоставя предимно от държавата и се регулира от Министерството на образованието и науката. В Русия, тя отнема около 70% от времето за обучение за контакта уроци с учител, а останалите 30% на обема на работа са посветени на независимо проучване на материала.

Курсове по Бизнес мениджмънт в Русия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес мениджмънт в Русия. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Бизнес мениджмънт, Русия

Международный институт менеджмента ЛИНК

Професионалната преквалификация по курс „Ефективен мениджър“ вече се превърна в ключ към успеха за много старши и средни мениджъри от компании от различни сектори на инду ... [+]

Професионалната преквалификация по курс „Ефективен мениджър“ вече се превърна в ключ към успеха за много старши и средни мениджъри от компании от различни сектори на индустрията.

Науката за мениджмънт е най-важната от дисциплините. Елате да учат, ако се интересувате от кариерно израстване и професионално развитие в областта на мениджмънта.

Програмата е предназначена за:мениджъри на средно ниво;линейни мениджъри;ръководители на структурни звена;специалисти.Цели на обучението:да разширите знанията в областта на мениджмънта, за да ви позволи да видите сложността и многообразието на бизнес дейностите на организацията, да повишите самочувствието си, както и да научите рационален подход за решаване на нестандартни и непознати проблеми на управлението;да постигне развитието на умения за саморазвитие, за да отговори на съвременните изисквания на бизнес средата, да бъде в състояние ефективно да развива и изгражда бизнес процеси в постоянно променящ се контекст;изграждат по-задълбочено разбиране на нуждите на клиентите и потребителите;актуализиране на уменията за вземане на решения въз основа на финансова информация;да разработи разумен подход за решаване на нестандартни, непознати, многостранни проблеми на управлението.... [-]
Русия Москва
Запитване на информация
Руски
Задочно обучение
6 - 12 месеца
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски