ACADEMICCOURSES

Курсове Бизнес мениджмънт в Русия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес мениджмънт в Русия

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Програмите по бизнес мениджмънт слагат акцент върху изучаване на организационните структури и управленки политики, които се прилагат в различни корпоративни сценарии. Тук се изучават такива дисциплини като маркетинг, управление на човешки ресурси, счетоводство и корпоративно преструктуриране.

Русия или, също така официално известен като Руската федерация, е държава в северната част на Евразия. Образование в Русия се предоставя предимно от държавата и се регулира от Министерството на образованието и науката. В Русия, тя отнема около 70% от времето за обучение за контакта уроци с учител, а останалите 30% на обема на работа са посветени на независимо проучване на материала.

Курсове по Бизнес мениджмънт в Русия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес мениджмънт в Русия. Цялата информация тук!

1 резултата за Бизнес мениджмънт, Русия Filter

Ефективна програма за мениджър

Международный институт менеджмента ЛИНК
Курсове
<
Online & Campus Combined
<
Задочно обучение
<
6 месеца
Руски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Професионалната преквалификация по курс „Ефективен мениджър“ вече се превърна в ключ към успеха за много старши и средни мениджъри от компании от различни сектори на индустрия ...

Научете повече