ACADEMICCOURSES

Курсове Бизнес мениджмънт в Тунис. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес мениджмънт в Тунис

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Програмите по бизнес мениджмънт слагат акцент върху изучаване на организационните структури и управленки политики, които се прилагат в различни корпоративни сценарии. Тук се изучават такива дисциплини като маркетинг, управление на човешки ресурси, счетоводство и корпоративно преструктуриране.

Тунис, официално Република Тунис, е най-малката страна в Северна Африка. Това е Магреб страната граничи с Алжир на запад, Либия на югоизток и Средиземно море на север и изток. На университетско ниво в Тунис първия курс на обучение по учебен поток е от две години, което води до присъждане на диплома d'Etudes Universitaires дю Cycle Premier.

Курсове по Бизнес мениджмънт в Тунис - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес мениджмънт в Тунис. Цялата информация тук!

1 резултата за Бизнес мениджмънт, Тунис Filter

Лиценз за управление на бизнеса

South Mediterranean University
Курсове
<
Редовно обучение
<
3 години
Английски
Кампус

Бакалавърската програма по бизнес администрация (лиценз) в Средиземноморското училище за бизнес се отличава с глобалния си подход. Тази програма предоставя уникална възможност ...

Научете повече