Filter
Курсове
Франция Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Бизнес мениджмънт в Франция. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес мениджмънт в Франция

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Програмите по бизнес мениджмънт слагат акцент върху изучаване на организационните структури и управленки политики, които се прилагат в различни корпоративни сценарии. Тук се изучават такива дисциплини като маркетинг, управление на човешки ресурси, счетоводство и корпоративно преструктуриране.

Франция, официално Република Франция, е унитарна полу-президентска република намира най-вече в Западна Европа, с няколко отвъдморски региони и територии.

Курсове по Бизнес мениджмънт в Франция - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес мениджмънт в Франция. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Бизнес мениджмънт, Франция

H2 University

Идвайки от Силиконовата долина, Lean Startup е иновативен метод за управление на проекти, който минимизира както поетите рискове, така и необходимите ресурси. Интегрирайк ... [+]

Защо трябва да присъствате на този курс?

Идвайки от Силиконовата долина, Lean Startup е иновативен метод за управление на проекти, който минимизира както поетите рискове, така и необходимите ресурси. Интегрирайки принципите на научните изследвания в управлението на бизнес проектите, този метод вече се доказа с цифрови компании като Uber или Dropbox. Въпреки това, докато Lean Startup е дефиниран от новосъздадените компании в Силиконовата долина, приложението му далеч надхвърля цифровите проекти, което се доказва от масовото му приемане от индустриалния гигант General Electric.... [-]

Франция Париж
Септември 2020
Френски,Английски
Редовно обучение
1 ден
Кампус
Научете повече на английски