Filter
Курсове
Холандия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Бизнес мениджмънт в Холандия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес мениджмънт в Холандия

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Програмите по бизнес мениджмънт осигуряват на студентите знания за успешно и ефективно управление и контролиране на другите. Важни теми, които се изучават в такива програми, са комуникация, бизнес администрация, корпоративно лидерство и други.

Холандия е съставна страна на Кралство Нидерландия, състояща се от дванадесет провинции в Северозападна Европа и три острова в Карибско море. Англоезични студенти няма да има проблеми с намирането на подходящи курсове. За чуждестранните студенти, приложими за университетите в Холандия, няколко стипендии.

Курсове по Бизнес мениджмънт в Холандия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес мениджмънт в Холандия. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Бизнес мениджмънт, Холандия

Степени
Място
Холандия
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
International Management Forum Academy

4-дневен курс за обучение, за да станете AIIM BPM Master ... [+]

Управление на бизнес процесите (BPM) Магистър - начин на обучениеВариант 1: Публично 4-дневно обучение по BPMВариант 2: Вътрешно обучение по BPMОбучение по управление на бизнес процеси

Това обучение за 4-дневно управление на бизнес процесите (BPM) ви дава пълно разбиране за управлението на бизнес процесите и обхваща защо и как да се прилага BPM.

Посочване на BPM Master (BPMm)

Ще бъдете удостоен със званието AIIM BPM Master (BPMm) след преминаване на онлайн изпитите и упражненията за казуси. С придобиването на това обозначение можете да се обадите на BPM Master (BPMm). Изпитите и казусите са достъпни онлайн и трябва да ги предадете в рамките на 6 месеца след обучението по BPM.... [-]

Холандия Айндховен
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 дни
Кампус
Научете повече на английски