ACADEMICCOURSES

Курсове Бизнес мениджмънт в Южноафриканска Република. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес мениджмънт в Южноафриканска Република

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Програмите по бизнес мениджмънт слагат акцент върху изучаване на организационните структури и управленки политики, които се прилагат в различни корпоративни сценарии. Тук се изучават такива дисциплини като маркетинг, управление на човешки ресурси, счетоводство и корпоративно преструктуриране.

Една страна, разположена на южния край на Африка, Южна Африка, има богата култура, която ти никога няма да получи достатъчно от време на турне или учат тук. Езиците тук включват африканер и английски език, както и холандски. В колежа живот на по-голямата южноафриканска университет, Университета в Йоханесбург или друг университет ще бъде против разпенващ. Ще се влюбите взаимодействаме с Bantus тук и тропически климат на региона.

Курсове по Бизнес мениджмънт в Южноафриканска Република - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес мениджмънт в Южноафриканска Република. Цялата информация тук!

1 резултата за Бизнес мениджмънт, Южноафриканска Република Filter

Курс по мениджмънт - бизнес администрация и управление (бам)

Damelin Part Time
Курсове
Февр. 2020
<
Задочно обучение
<
68 часове
Кампус

При успешно завършване на програмата учащият ще получи кратката програма Дамелин в сертификат за бизнес администрация и управление. ...

Научете повече