Filter
Курсове
Япония Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Бизнес мениджмънт в Япония. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес мениджмънт в Япония

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Програмите по бизнес мениджмънт осигуряват на студентите знания за успешно и ефективно управление и контролиране на другите. Важни теми, които се изучават в такива програми, са комуникация, бизнес администрация, корпоративно лидерство и други.

Япония е островна държава в Източна Азия. Намира се в Тихия океан, тя се намира в източната част на Японско море, Китай, Северна Корея, Южна Корея и Русия, простираща се от Охотско море на север до Източнокитайско море и Тайван на юг.

Курсове по Бизнес мениджмънт в Япония - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес мениджмънт в Япония. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Бизнес мениджмънт, Япония

Степени
Място
Япония
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
Beppu Mizobe Gakuen College

Международните студенти ще изучават основите на международния бизнес и да получават необходимата международна изтънчеността за тях да бъде активна на международната етап ... [+]

Международните студенти ще изучават основите на международния бизнес и да получават необходимата международна изтънчеността за тях да бъде активна на международната етап на бизнеса, докато учи японски. Студентите, приети през този курс ще имат за цел да се постигне сертифициране ценен от японските компании като обработка на информация Специалисти, дипломираните бизнес професионалисти, както и за сертифициране изчислителни свързани.... [-]

Япония Бепу
Април 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски