Akademichnikursove.com

Курсове Бизнес проучвания в Китай. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес проучвания в Китай

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Програми по бизнес изследвания са академични програми за студенти, които искат да научат повече за управление на бизнеса. Тук може да се изучават както общи курсове, така и по-специализирани дисциплини, които ще подпомогнат в подготовка за съответна кариера.

В Китай висшето образование в продължение на няколко години е било гласувано като един от най-добрите сред азиатските страни. Тази страна има над 150 частни и държавни университети собственост разпределението на всички провинции на Китай. Колкото по-високо образование се основава изследвания.

Курсове по Бизнес проучвания в Китай - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес проучвания в Китай. Цялата информация тук!

7 резултата за Бизнес проучвания, Китай Filter

APQ в глобален бизнес лидерство и международните отношения

Human Capital (Singapore)
Кампус Редовно обучение 8 месеца Запитване на информация Сингапур Китай Shenzhen Съединени Американски Щати Вашингтон + още 3

Тази програма е резултат от по-ранна инициатива на HCS върху Immersion програма Global, който беше пуснат от министър Хен Swee Кеат през ноември 2013 година. Това APQ цели да подкрепи SkillsFuture програма на Сингапур и икономически прогрес, както Сингапур преминава към следващата фаза на развитие в посока към напреднала икономика и приобщаващо общество.

стажантска програма в Китай

Hutong School
Кампус Редовно обучение 1 - 6 месеца Отворено кандидатстване Китай Пекин Шанхай + още 1

С 10-годишен опит поставяне на млади таланти в професионални Китай-базирани компании, нашият многоезичен екип е посветен да Ви предлага най-добрия международен стаж

бизнес китайски Разбира

Shanghai Mandarin Garden Language & Culture Center
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Китай Шанхай Чанчун Wuxi Ухан Ningbo Lijiang + още 4

Бизнес Chinese курс е предназначен за необходимо китайски израз за ежедневна търговска комуникация и умения. Елементите са организирани в разговор на комуникативно функция срещу

China Business Learning лятната програма

Shanghai University of Finance and Economics with ECSA Global
Кампус Редовно обучение 2 месеца Запитване на информация Китай Шанхай Германия Берлин + още 2

China Business обучение Summer School е програма Bo водещата образование на образованието комбиниран проява на международна професионална нашето развитие на духа. В осем седмици, като студентите ще присъстват на учител от Шанхай университет на финансите

Marketing Strategy in Business Markets

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
Кампус Задочно обучение 3 дни Запитване на информация Испания Мадрид Китай Пекин Великобритания Лондон + още 4

Marketing Strategy in Business Markets is a challenging three-day programme that provides its participants with cutting edge frameworks, perspectives and techniques to manage their product and service offerings in the non-consumer marketplace.

Shanghai Summer Direct Enrollment - Business in Asia

IES Abroad
Кампус Редовно обучение 1 месец Запитване на информация Китай Шанхай

Шанхай - икономика, бизнес

IES Abroad
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Запитване на информация Китай Шанхай

Няма никаква грешка в хоризонта на Шанхай. От извисяващата се Ориенталска перлена кула до заливащия се бент над река Хуанпу, Шанхай блести с възможност. Каним ви да изпитате от първа ръка всичко, което този вълнуващ град може да предложи.