Filter
Курсове
Русия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Бизнес проучвания в Русия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес проучвания в Русия

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Бизнес изследванията осигуряват на студентите знания и умения, необходими за изграждане на успешна бизнес кариера. В такива програми се изучават различни дисциплини, включително реклама, маркетинг, управление на парични средства, комуникации, администрация, съставяне на бизнес планове, наемане и обучение на сътрудници.

Russia (Russian: Россия) е най-голямата страна в света, която обхваща повече от една осма на Земята "и населеното място земята. Бившият Държавния комитет за висше образование в Русия финансира 240 университети, академии и институти, като Русия солидна страната да учат инча

Курсове по Бизнес проучвания в Русия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес проучвания в Русия. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

2 резултата за Бизнес проучвания, Русия

Международный институт менеджмента ЛИНК

Курсът „Стратегия“ R820 обсъжда основните етапи на стратегическия процес: стратегически анализ, стратегически избор и изпълнение на стратегията, както и най-важните аспек ... [+]

Курсът „Стратегия“ R820 обсъжда основните етапи на стратегическия процес: стратегически анализ, стратегически избор и изпълнение на стратегията, както и най-важните аспекти на стратегиите на съвременните организации, които им позволяват да постигнат конкурентни предимства.

Стратегически курс по MBA (акредитация на AMBA)Продължителност на изследването - 6 месеца.Полешко училище 3 дни... [-]
Русия Москва
Отворено кандидатстване
Руски
Задочно обучение
6 месеца
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
Международный институт менеджмента ЛИНК

Професионалната преквалификация по курс „Ефективен мениджър“ вече се превърна в ключ към успеха за много старши и средни мениджъри от компании от различни сектори на инду ... [+]

Професионалната преквалификация по курс „Ефективен мениджър“ вече се превърна в ключ към успеха за много старши и средни мениджъри от компании от различни сектори на индустрията.

Науката за мениджмънт е най-важната от дисциплините. Елате да учат, ако се интересувате от кариерно израстване и професионално развитие в областта на мениджмънта.

Програмата е предназначена за:мениджъри на средно ниво;линейни мениджъри;ръководители на структурни звена;специалисти.Цели на обучението:да разширите знанията в областта на мениджмънта, за да ви позволи да видите сложността и многообразието на бизнес дейностите на организацията, да повишите самочувствието си, както и да научите рационален подход за решаване на нестандартни и непознати проблеми на управлението;да постигне развитието на умения за саморазвитие, за да отговори на съвременните изисквания на бизнес средата, да бъде в състояние ефективно да развива и изгражда бизнес процеси в постоянно променящ се контекст;изграждат по-задълбочено разбиране на нуждите на клиентите и потребителите;актуализиране на уменията за вземане на решения въз основа на финансова информация;да разработи разумен подход за решаване на нестандартни, непознати, многостранни проблеми на управлението.... [-]
Русия Москва
Запитване на информация
Руски
Задочно обучение
6 - 12 месеца
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски