ACADEMICCOURSES

Курсове Бизнес проучвания в Тунис. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес проучвания в Тунис

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Бизнес изследванията са академична област, при изучаване на която студентите придобиват знания и умения, които се изискват за професионална реализация в сфера на бизнеса. Тук може да се изучават такива дисциплини като финанси, счетоводство, икономика, организационни изследвания, бизнес етика и маркетинг.

Тунис, официално Република Тунис, е най-малката страна в Северна Африка. Това е Магреб страната граничи с Алжир на запад, Либия на югоизток и Средиземно море на север и изток. На университетско ниво в Тунис първия курс на обучение по учебен поток е от две години, което води до присъждане на диплома d'Etudes Universitaires дю Cycle Premier.

Курсове по Бизнес проучвания в Тунис - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес проучвания в Тунис. Цялата информация тук!

1 резултата за Бизнес проучвания, Тунис Filter

Лиценз за управление на бизнеса

South Mediterranean University
Курсове
<
Редовно обучение
<
3 години
Английски
Кампус

Бакалавърската програма по бизнес администрация (лиценз) в Средиземноморското училище за бизнес се отличава с глобалния си подход. Тази програма предоставя уникална възможност ...

Научете повече