Filter
Курсове
Австрия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Бизнес в Австрия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес в Австрия

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

A майстор "и на бизнеса ще ви даде добре закръглени образование на почти всички аспекти от света на бизнеса. Занятията ще ви научи на най-новите техники и тенденции в света на бизнеса.

Австрия, официално Република Австрия е федерална република и без излаз на море страна от около 8,47 милиона души в Централна Европа.

Курсове по Бизнес в Австрия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес в Австрия. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване
Други образователни възможности

1 резултата за Бизнес, Австрия

IES Abroad

Изберете от богат избор от дисциплини като икономика, финанси, международен бизнес, мениджмънт, маркетинг и политически науки. Можете също така да подобрите преживяваният ... [+]

Защо Виена?

Удивително красив град, Виена заема уникална позиция на кръстопътя между изток и запад, север и юг, отдавна превърнал града в централно място за срещи за търговия и международна политика, както и за изкуства и култура. Представете си, че изучавате международен бизнес в родното място на Питър Дракър или научавате за политика и международни организации и след това посещавате ООН, ОССЕ, ОПЕК. Това е обучение в чужбина!... [-]

Австрия Виена
Септември 2020
Английски,German (Austria)
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски