Filter
Курсове
Белгия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Бизнес в Белгия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес в Белгия

Бизнес курсове в Белгия включват много от културните аспекти на Белгия и осигуряват допълнителен фокус върху преговорите, за управление на бизнеса и динамиката на екипа. Бизнес културата Белгия дава възможност за лесен достъп с мултикултурни екипи и използва матрица ориентирани бизнес модели. Бизнес курсове в Белгия може да даде на студентите голямо вникване в днешния 'S непрекъснато променящите се глобален пазар.

Бизнес курсове в Белгия са различни, съдържат множество възможности за обучение и обхващат много теми. Теми проучени включват много от основните неща: счетоводство, маркетинг, управление на бизнеса, и на финансите и също може да се специализират в конкретни области, включително: дистрибуция на стоки, заем преговори, бизнес образование, управление на пари, активи и бизнес администрация, в зависимост от индивидуалния ' S нужда.

Бизнес курсове в Белгия може да се изучават като част от програма за степен или взети поотделно.Бизнес курсове в Белгия може да осигури забележителен трансфер умения, добри бъдещи професии и изобилие от възможности в различни индустрии като здравеопазването, банковото дело, или инвестиция. Бизнес обучение може да ви помогне да имат конкурентно предимство на световния пазар на труда. Прочетете по-долу, за да научите повече за Бизнес курсове в Белгия! 

Научете повече Свиване
Други образователни възможности

1 резултата за Бизнес, Белгия

Go For it Brussels

Това е вашият шанс да получите тази неуловима линия на вашето резюме: опит! Програмата включва прием в колежа Vesalius за кратка академична програма, която включва стаж в ... [+]

Ние ви помагаме да влезете в професионалния свят - докато все още сте студент.

Тайно ли подозирате, че сте предназначени за по-големи неща, но не можете да разбера следващата стъпка? Родихте ли се да летите, но също така наистина искате да имате краката си на земята?

Стаж, от който няма да искате да се приберете у дома

Ще ви намерим страхотен стаж в Брюксел, използвайки вашия профил и нашата мрежа и репутация. Ти, приятелю, вместо да си удариш главата в стената, чудейки се защо чуваш щурци, след като кандидатстваш за двеста организации, ти ще си гладиш ризата и ще си опаковаш чантата. Не се заблуждавайте: ще трябва да работите усилено и да спечелите уважението на вашия офис - ние не можем да направим това за вас. Но ще имате на разположение треньор и наставник, който да ви напътства, да ви насърчава и да правите стратегии с вас на всяка стъпка от пътя.... [-]

Белгия Брюксел
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
1 - 3 месеца
Кампус
Научете повече на английски