Filter
Курсове
Индия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Бизнес в Индия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес в Индия

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

A майстор "и на бизнеса ще ви даде добре закръглени образование на почти всички аспекти от света на бизнеса. Занятията ще ви научи на най-новите техники и тенденции в света на бизнеса.

Намерено в южната част на Азия, на Република Индия е втората най-населена страна в света с около 1,270 милиарда души. Индия има четири вида университети; централните университети, държавни университети, които се считат университет и частни университети, състояща се от над 550 институции.

Курсове по Бизнес в Индия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес в Индия. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване
Други образователни възможности

1 резултата за Бизнес, Индия

Taaleem College of International Studies

Всяко общество има уникална инфраструктура, включващ сгради, пътища и захранвания и т.н., която улеснява ежедневните операции на работа и забавление. Singapore често се о ... [+]

Курс в Сингапур - International Study Tour

&nbsp

Tour Преглед

Всяко общество има уникална инфраструктура, включващ сгради, пътища и захранвания и т.н., която улеснява ежедневните операции на работа и забавление. Singapore често се определя като "малка червена точка", с обща терени с площ само 712,4 кв. км. За третата най-гъсто населената страна в света, планиране на инфраструктурата е още по-съществено значение в подкрепа на икономическия растеж и насърчаване на нови инвестиции. ... [-]

Индия Sahibzada Ajit Singh Nagar
Юли 2020
Редовно обучение
1 седмица
Кампус
Научете повече на английски