ACADEMICCOURSES

Курсове Бизнес в Индия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес в Индия

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

A майстор "и на бизнеса ще ви даде добре закръглени образование на почти всички аспекти от света на бизнеса. Занятията ще ви научи на най-новите техники и тенденции в света на бизнеса.

Намерено в южната част на Азия, на Република Индия е втората най-населена страна в света с около 1,270 милиарда души. Индия има четири вида университети; централните университети, държавни университети, които се считат университет и частни университети, състояща се от над 550 институции.

Курсове по Бизнес в Индия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес в Индия. Цялата информация тук!

2 резултата за Бизнес, Индия Filter

Програма за цифрово бизнес ръководство на Columbia Business School

Eruditus Executive Education
Курсове
Юни 2020
<
Задочно
<
6 месеца
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Програмата за цифрово бизнес ръководство на Columbia Business School е интензивна, шестмесечна, многомодулна програма, която подготвя глобални мениджъри да иноватират нови стр ...

Научете повече

Курс в Сингапур - International Study Tour

Taaleem College of International Studies
Курсове
Юли 2020
<
Редовно
Кампус

Всяко общество има уникална инфраструктура, включващ сгради, пътища и захранвания и т.н., която улеснява ежедневните операции на работа и забавление. Singapore често се опреде ...

Научете повече