Akademichnikursove.com

Курсове Бизнес в Испания. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес в Испания

Испания е отличен избор за напредъка си образование и кариера. Има редица процъфтяващи индустрии в Испания с изобилие от възможности за професионално развитие и израстване в кариерата. Извън класната стая, Испания има толкова много да предложи, като ярки и динамични градове, очарователни градове, красиви брегове, приятен климат, както и приятелски настроени местни жители. Като бизнес курсове в Испания може да се окаже изпълнява по много начини.

Съществува голямо разнообразие от бизнес курсове в Испания, предназначени за хора, които се стремят към промяна в кариерата, нови умения и знания, или които искат да се засили на автобиография. Някои примери на бизнес курсове в Испания, които са налични са в области като преговори, международен бизнес, управление на веригата за доставки, финансово управление и управление на хотелиерството, наред с много други. Има гъвкави опции за графика, за бизнес курсове в Испания, които включват пълно работно време, на непълно работно време, онлайн и дистанционно обучение.

Търси по-долу за бизнес курсове в Испания, които могат да ви помогнат да постигнете целите си!

7 резултата за Бизнес, Испания Filter

По-висока програма по цифров бизнес и маркетинг (PSDBM)

The Valley Digital Business School - Islas Canarias
Кампус Редовно обучение 150 часове Запитване на информация Испания Санта Круз де Тенерифе

Висшата програма в цифровия бизнес

Marketing Strategy in Business Markets

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
Кампус Задочно обучение 3 дни Запитване на информация Испания Мадрид Китай Пекин Великобритания Лондон + още 4

Marketing Strategy in Business Markets is a challenging three-day programme that provides its participants with cutting edge frameworks, perspectives and techniques to manage their product and service offerings in the non-consumer marketplace.

Барселона - либерални изкуства

IES Abroad
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Запитване на информация Испания Барселона

Има широко разнообразие от курсове по IES Abroad , които се преподават предимно на английски език от нашия световен факултет. Вие сте групирани в нива, базирани на езиково владеене, за да фокусирате вашите възможности за записване на курсове. Това също така осигурява чувство за общност с вашите колеги и ви предизвиква да увеличите максимално ученето си.

Разширена програма за големи данни и визуална анализа за вземане на решения

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
Кампус Задочно обучение 100 часове Ноември 2019 Испания Мадрид

Използвайте данните като стратегически актив. Получете достъп до информация в критични моменти за вземане на решения, отървете се от неефективните операционни процеси и подобрете опита на вашите клиенти. Усетете дигиталната трансформация и открийте всички възможности, които предоставя на разположение. Професионалистите, които се специализират в големи данни, са с голямо търсене и се превръщат в един от най-търсените днес.

Разширена програма за големи данни и визуални анализи за вземане на решения (онлайн)

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
Онлайн обучение Редовно обучение 60 часове Януари 2020 Испания Мадрид Мадридска общност + още 1

Да се използват данни като стратегически актив. Получете достъп до информация в критични моменти за вземане на решения, премахнете неефективните оперативни процеси и подобрете опита на клиентите си. Почувствайте дигиталната трансформация и открийте всички възможности, които предоставя. Професионалистите, които се специализират в областта на големите данни, са много търсени и се превръщат в едно от най-търсените днес.

Интензивен курс за конкурентните ефекти на сливания

Barcelona Graduate School of Economics
Кампус Задочно обучение 3 дни Запитване на информация Испания Барселона

Интензивният курс за конкурентни ефекти на сливанията в Barcelona GSE ще предостави на участниците (независимо дали са адвокати или икономисти, работещи за фирми или агенции) задълбочено разбиране за решаващата роля на упражняването на конкуренцията в контрола на сливанията, като се вгледат в установени и нови икономически теории по сливания, съответните емпирични методи, както и да предложат проницателни дискусии по последните скорошни случаи на сливания в Европа и САЩ.

Бизнес, дизайн

Universitat de Vic
Кампус Редовно обучение 1 семестър Януари 2020 Испания Барселона

За международни студенти, които желаят да прекарат един или два семестъра в Барселона, Университетът Вик - Централен университет в Каталония предлага избираеми курсове в областта на бизнеса, дизайна и иновациите. След завършване студентите получават сертификат UVic-UCC с академични кредити, които родният им университет може да разпознае.