Akademichnikursove.com

Курсове Бизнес в Китай. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес в Китай

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

A майстор "и на бизнеса ще ви даде добре закръглени образование на почти всички аспекти от света на бизнеса. Занятията ще ви научи на най-новите техники и тенденции в света на бизнеса.

Министерството на образованието работи образование в Китай. Правителството често осигурява частично финансиране за висшето образование в техническите и държавните университети. Китайското правителство също така разработи учебен план, който позволява на тези ученици с професионални умения, за да подхранват своите таланти.

Курсове по Бизнес в Китай - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес в Китай. Цялата информация тук!

5 резултата за Бизнес, Китай Filter

APQ в глобален бизнес лидерство и международните отношения

Human Capital (Singapore)
Кампус Редовно обучение 8 месеца Запитване на информация Сингапур Китай Shenzhen Съединени Американски Щати Вашингтон + още 3

Тази програма е резултат от по-ранна инициатива на HCS върху Immersion програма Global, който беше пуснат от министър Хен Swee Кеат през ноември 2013 година. Това APQ цели да подкрепи SkillsFuture програма на Сингапур и икономически прогрес, както Сингапур преминава към следващата фаза на развитие в посока към напреднала икономика и приобщаващо общество.

стажантска програма в Китай

Hutong School
Кампус Редовно обучение 1 - 6 месеца Отворено кандидатстване Китай Пекин Шанхай + още 1

С 10-годишен опит поставяне на млади таланти в професионални Китай-базирани компании, нашият многоезичен екип е посветен да Ви предлага най-добрия международен стаж

бизнес китайски Разбира

Shanghai Mandarin Garden Language & Culture Center
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Китай Шанхай Чанчун Wuxi Ухан Ningbo Lijiang + още 4

Бизнес Chinese курс е предназначен за необходимо китайски израз за ежедневна търговска комуникация и умения. Елементите са организирани в разговор на комуникативно функция срещу

Marketing Strategy in Business Markets

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
Кампус Задочно обучение 3 дни Запитване на информация Испания Мадрид Китай Пекин Великобритания Лондон + още 4

Marketing Strategy in Business Markets is a challenging three-day programme that provides its participants with cutting edge frameworks, perspectives and techniques to manage their product and service offerings in the non-consumer marketplace.

Шанхай - икономика, бизнес

IES Abroad
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Запитване на информация Китай Шанхай

Няма никаква грешка в хоризонта на Шанхай. От извисяващата се Ориенталска перлена кула до заливащия се бент над река Хуанпу, Шанхай блести с възможност. Каним ви да изпитате от първа ръка всичко, което този вълнуващ град може да предложи.