ACADEMICCOURSES

Курсове Бизнес в Сингапур. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес в Сингапур

Сингапур е най-добрият избор за образование, независимо дали търсите за промяна в кариерата си, като се стреми да подобри вашето резюме, или искат да изградят нови умения. Хора от цял ​​свят са открили, че бизнес курсове в Сингапур са отлични в качество и може да отвори врати за много различни възможности за кариера. Сингапур има много да предложи тези, които избират да работят, учат или живеят там, като отлична инфраструктура, изобилие от култура, чудесна храна и активна социална и нощен живот.

Има няколко бизнес курсове в Сингапур, за да изберете от в най-различни теми, като например туризъм, управление, счетоводство и управление на веригата за доставки, наред с няколко други. Бизнес курсове в Сингапур също се предлагат с широка гама от възможности за обучение, които включват пълно работно време, на непълно работно време, онлайн и дистанционно обучение. Като бизнес курсове в Сингапур, можете да комбинирате една отлична професионална програма с културен растеж, в една вълнуваща страна.

Обърнете внимание чрез бизнес курсове в Сингапур по-долу, и вие може да откриете, степента, която ще ви помогне да постигнете целите си!

2 резултата за Бизнес, Сингапур Filter

Columbia Business School Digital Business Leadership Program

Eruditus Executive Education
Курсове
Юни 2020
<
Online & Campus Combined
<
Задочно обучение
<
6 месеца
04 Февр. 2020
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Columbia Business School's Digital Business Leadership Program is an intensive, six-month, multi-modular program, that prepares global executives to innovate new strategies an ...

Научете повече

APQ в глобален бизнес лидерство и международните отношения

Human Capital (Singapore)
Курсове
<
Редовно обучение
<
8 месеца
Английски
Китайски
Кампус

Тази програма е резултат от по-ранна инициатива на HCS върху Immersion програма Global, който беше пуснат от министър Хен Swee Кеат през ноември 2013 година. Това APQ цели да ...

Научете повече