Akademichnikursove.com

Курсове Бизнес в Франция. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес в Франция

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

A майстор "и на бизнеса ще ви даде добре закръглени образование на почти всички аспекти от света на бизнеса. Занятията ще ви научи на най-новите техники и тенденции в света на бизнеса.

Франция, официално Република Франция, е унитарна полу-президентска република намира най-вече в Западна Европа, с няколко отвъдморски региони и територии.

Курсове по Бизнес в Франция - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес в Франция. Цялата информация тук!

5 резултата за Бизнес, Франция Filter

Париж - бизнес

IES Abroad
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Запитване на информация Франция Париж

Насладете се на всичко, което Париж може да предложи, докато изучава бизнес и международни отношения в град Светлина. Можете също така да се запишете в стаж, който включва време, прекарано в работата Ви, и академичен семинар, който ви помага да контекстуализирате това, което учите.

Ница - бизнес, устойчивост

IES Abroad
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Запитване на информация Франция приятен

Насладете се на всичко, което Кот д'Азур може да предложи, докато изучавате теми, които са свързани със средиземноморското крайбрежие, като Устойчивост и имиграция, подобрявате езиковите си умения (няма опит) и научавате за бизнес с други чуждестранни студенти.

Ница директно записване - СКЕМА Бизнес училище

IES Abroad
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Запитване на информация Франция приятен

Това е вашата възможност да живеете и да учите заедно с ученици от Франция и по света, като се записвате директно в СКЕМА Бизнес училище. Най-модерният бизнес център на SKEMA се намира в сърцето на София Антиполис, където ще се включите директно в курсовете си.

Програма Grand Ecole

EDC Ecole des Dirigeants & Créateurs d’Enterprise
Кампус Редовно обучение 3 - 5 години Запитване на информация Франция Париж

Овладеят необходимите инструменти за управление и успешно ще направят прехода между висшето и висшето образование: автономия, отчетност, обща култура и методология. Получете необходимите основи, за да разберете теоретичните и практическите основи на корпоративния свят. Имате практически опит в корпоративния свят с опит от първа работа по време на стаж. Запишете се в песен „Предприемаческа-студентска“ (от 1-ва до 5-та година) за тези, които желаят да създадат или поемат съществуваща фирма и да могат успешно да следват както обучението си, така и предприемаческото си начинание.

Курс: Правни и данъчни аспекти на бизнеса

IFCAM
Кампус Редовно обучение 2 дни Запитване на информация Франция Монруж Париж + още 1

Открийте правилата, регулиращи различните етапи от живота на компанията. В края на това обучение участниците ще могат да предложат редица банкови услуги (финансиране, управление, инвестиции и др.), Като вземат предвид ограниченията, които налага всяка правна или данъчна ситуация; обяснете правните и данъчните правила, приложими за жизнения цикъл на бизнеса.