Filter
Курсове
Холандия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Бизнес в Холандия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес в Холандия

Като бизнес курсове в Холандия може да се окаже една уникална възможност за професионално развитие в една страна, която има толкова много да предложи докажа. Холандия е напред мислене страна с много нови и иновативни курсове, за да избирате. Настрана от високите постижения в научните среди, такива, които осъществяват бизнес курсове в Холандия ще има много възможности за култура, забавно и проучване.

Има няколко бизнес курсове в Холандия, за да изберете от в най-различни теми, като икономика, мениджмънт, международен бизнес и човешки ресурси, за да назовем само няколко. Бизнес курсове в Холандия са една отлична възможност за тези, които търсят нови умения, за да реша на стари умения, или за промяна в кариерата си. Има и различни варианти за обучение, които могат да включват пълно работно време, на непълно работно време, онлайн и дистанционно обучение.

Преглед на бизнес курсове в Холандия по-долу, за да научите повече информация за вашите възможности да достигнат вашите лични и професионални цели!

Научете повече Свиване
Други образователни възможности

1 резултата за Бизнес, Холандия

IES Abroad

С централното си местоположение в Европа и пълноправния статут в Европейския съюз, Холандия е идеалното място да учите в чужбина и да разберете не само бизнеса и икономик ... [+]

Защо Амстердам?

Представете си, че изучавате международен бизнес и световна икономика в красивия Амстердам, един от водещите европейски градове за бизнес и прогресивна социална и икономическа политика. Това също е център за предприемачество и стартиращи фирми. С централното си местоположение в Европа и пълноправния статут в Европейския съюз, Холандия е идеалното място да учите в чужбина и да разберете не само бизнеса и икономиката в Холандия, но и в цяла Европа - нейните значими търговски партньори са Германия, Белгия , Франция и Обединеното кралство.... [-]

Холандия Амстердам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 семестри
Кампус
Научете повече на английски