ACADEMICCOURSES

Курсове Бизнес в Южна Корея. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес в Южна Корея

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

A майстор "и на бизнеса ще ви даде добре закръглени образование на почти всички аспекти от света на бизнеса. Занятията ще ви научи на най-новите техники и тенденции в света на бизнеса.

Южна Корея, официално Република Корея, е суверенна държава, разположена в южната част на Корейския полуостров. Името "Корея " произлиза от Goryeo, а династия, която постанови през Средновековието. Южна Корея сега е либерална демокрация и икономическа свръхсила. Най-престижните университети са всеобхватни Националния университет в Сеул, Корея Разширено Институт за наука и технологии, Йонсей University и University Корея.

Курсове по Бизнес в Южна Корея - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Бизнес в Южна Корея. Цялата информация тук!

2 резултата за Бизнес, Южна Корея Filter

Програма на малцинството Business изпълнителен (MBEP)

University of Washington Foster School of Business
Курсове
Септ. 2020
<
Задочно обучение
Кампус

Участниците ще се научат да използват финансови инструменти, за да направи по-ефективни решения, разработване и разбиране на дългосрочни стратегически планове за растеж и усто ...

Научете повече

Персонализирани програми

University of Washington Foster School of Business
Курсове
Септ. 2020
<
Задочно обучение
Кампус

Нашите персонализирани програми са предназначени за вътрешни и международни компании, които търсят най-високо качество образование от Premier бизнес училище в региона. ...

Научете повече