Filter
Курсове
Съединени Американски Щати Oklahoma Tulsa Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Online Бизнес курсове в Tulsa.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Бизнес

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

A майстор "и на бизнеса ще ви даде добре закръглени образование на почти всички аспекти от света на бизнеса. Занятията ще ви научи на най-новите техники и тенденции в света на бизнеса.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Tulsa Оклахома е един от най-големите градове в страната. Градът е добре известен със своите връзки с петролната индустрия. Поради това на университета в града има някои от най-добрите програми за енергийна инженерни и бизнес в страната.

Задочно обучение курсовете Бизнес и краткосрочни курсове в Tulsa. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

Научете повече Свиване

2 резултата за Бизнес, Tulsa

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Oklahoma
Tulsa
Тип на обучение
Темпо на обучение
University of Tulsa College of Business Administration

А в първия ден за цел да ви даде инструментите да се планира за следващата катастрофа бизнес. ... [+]

Следващата природно бедствие, IT бъг или терористична атака може да наруши вашия бизнес. Колко дълго може да оцелее фирмата ви?

Прогнози на пандемия, разруха от последните урагани и торнадо, служител измами, компютърни вируси, няма бизнес могат да си позволят за дисконтиране на потенциалното въздействие на такива непредвидени събития. Като предприятие-широк план за непрекъснатост може да означава разликата между възстановява от прекъсване на бизнес операции и загуба на бизнес. ... [-]

Съединени Американски Щати Tulsa Toledo
Запитване на информация
Задочно обучение
1 ден
Кампус
Научете повече на английски
University of Tulsa College of Business Administration

Вашият бизнес ресурс за корпоративно обучение. ... [+]

Вашият бизнес ресурс за Корпоративно обучение

Мястото си или нашата?

Вие сте мениджър търси ключовете за ефективно лидерство? Нуждаете се от обучение по финансов анализ? Или искате да научите повече за текущите тенденции на работното място и как да се справят с конфликта? Центърът за изпълнителен директор и професионално развитие е ресурс си за обществени класи и корпоративни вътрешно обучение. Ние "ще се радваме да ви бъде домакин на територията на колежа, или можем да приведат програмата и инструктор за вашата фирма " и местоположение. ... [-]

Съединени Американски Щати Tulsa Toledo
Септември 2019
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски