Akademichnikursove.com

Курсове Бизнес в Съединени Американски Щати. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Бизнес в Съединени Американски Щати


САЩ са страна с огромни възможности за бизнес. Тази страна придоби здрави уникални позиции в световен мащаб до голяма степен благодарение на раждането на американския бизнес. Улицата на Уолстрийт и Нюйоркската фондова борса (NYSE) представляват самата същност на бизнес света за много студенти в тази област.

Има брой различни бизнес курсове, които се предлагат във всички части на САЩ. Като следвате в курсове по бизнес в САЩ, ще имате възможност да се усетите в центъра на събития и да отворите за себе си брой възможности за запознаване с процесите в организации и предприятия. От курсове ще научат за маркетинг, финанси, бизнес право, бизнес етика и много други теми, които ще ви дадат основни познания за света на стоките и потребителите. Независимо дали притежавате бакалавърска или магистърска степен, следването в курс по бизнес ще е отлично допълнение към почти всякакъв вид образование.

Ако смятате, че сте готови да изследвате огромна и интересна област на бизнес и да се учите както ви е удобно в САЩ, разгледайте линковете по-долу и намерете информация за бизнес курсове в САЩ!

15 резултата за Бизнес, Съединени Американски Щати Filter

Business Skills Courses

TrainUp
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати McKinney + още 1

Предлагащи 6113 обучителни курсове за бизнес умения от 305 обучаващи, включително SkillSoft, New Horizons, CTC TrainCanada.

работилница - правене на бизнес в САЩ

Ambra College
Кампус Задочно обучение 4 дни Септември 2020 Съединени Американски Щати Орландо

сертификат за завършване на продължаващо образование (Продължаващо обучение), Издадени от Амбра, който е акредитиран от Флорида отдел на образованието - Комисия за частно образование.

китайски за онлайн бизнес

BRIC Language Systems
Онлайн обучение Задочно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Ню Йорк

Представете си, че в залата за преговори с чуждестранна компания и те говорят английски, но не говорите езика им. Ти си в неизгодна позиция. Повечето компании осъзнават това, когато вече е твърде късно, след това се катеря да наемат някой, който може да говори езика, често се жертва бизнес проницателност за езикови умения. За да успее в чужд пазар, предприятията се нуждаят от хора с талант и езикови умения ...

APQ в глобален бизнес лидерство и международните отношения

Human Capital (Singapore)
Кампус Редовно обучение 8 месеца Запитване на информация Сингапур Китай Shenzhen Съединени Американски Щати Вашингтон + още 3

Тази програма е резултат от по-ранна инициатива на HCS върху Immersion програма Global, който беше пуснат от министър Хен Swee Кеат през ноември 2013 година. Това APQ цели да подкрепи SkillsFuture програма на Сингапур и икономически прогрес, както Сингапур преминава към следващата фаза на развитие в посока към напреднала икономика и приобщаващо общество.

непрекъснатост на стопанската дейност

University of Tulsa College of Business Administration
Кампус Задочно обучение 1 ден Запитване на информация Съединени Американски Щати Tulsa Toledo + още 1

А в първия ден за цел да ви даде инструментите да се планира за следващата катастрофа бизнес.

персонализирани програми

University of Washington Foster School of Business
Кампус Задочно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Сиатъл Южна Корея Сеул Сан Франциско + още 2

Нашите персонализирани програми са предназначени за вътрешни и международни компании, които търсят най-високо качество образование от Premier бизнес училище в региона.

малцинство програма бизнесмен (mbep)

University of Washington Foster School of Business
Кампус Задочно обучение 1 седмица Септември 2020 Съединени Американски Щати Сиатъл Южна Корея Сеул Сан Франциско + още 3

Участниците ще се научат да използват финансови инструменти, за да направи по-ефективни решения, разработване и разбиране на дългосрочни стратегически планове за растеж и устойчивост.

персонализирани програми

University of Tulsa College of Business Administration
Кампус Задочно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Tulsa Toledo

Вашият бизнес ресурс за корпоративно обучение.

Моден бизнес - онлайн уроци

University of Fashion - Online Fashion Design School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Ню Йорк

Бизнесът на мода съчетава творческото мислене с аналитични умения. Нашите бизнес уроци включват клипове, насочени към дребно купувачи, търговци и търговци. Те осигуряват солидна основа за тези, които желаят да започнат собствен дребно, производство или дизайн на бизнес, включително и от решаващо значение знания за търговия на дребно по математика, печалба и загуба, създаване на стоки план, брандинг, лицензиране и маркетинг.

Маркетинг Анализ: Стратегия за измерване на маркетинга

edX
Онлайн обучение Задочно обучение 4 седмици Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Кеймбридж

Научете най-добрите подходи и практики за маркетингово измерване, включително как да използвате показатели за измерване на успеха.

Маркетинг Анализ: Анализ на цените и промоцията

edX
Онлайн обучение Задочно обучение 4 седмици Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Кеймбридж

Научете как да използвате анализа на цените и промоцията, за да разпределите ефективно маркетинговия си бюджет, за да увеличите максимално печалбите.

CORe Course

Harvard Business School Online
Онлайн обучение Задочно обучение 10 - 17 седмици Ноември 2019 Съединени Американски Щати Кеймбридж

Акредитивът на готовността (CORe) е нашият основен принцип за основите на бизнес мисленето - тристепенна онлайн програма, предназначена да ви подготви да участвате пълноценно в света на бизнеса. Кор е разработена от членовете на факултета на HBS, за да внуши дълбоко разбиране на основните бизнес концепции и умения за решаване на проблеми. Управлението на трите курса на CORe - Бизнес анализи, Икономика за мениджъри и Финансово счетоводство - ще ви даде възможност да работите с езика на бизнеса.

Курс за бизнес анализи

Harvard Business School Online
Онлайн обучение Задочно обучение 8 седмици Януари 2020 Съединени Американски Щати Кеймбридж

Разработване на начин на мислене и аналитични умения за интерпретиране и обмен на данни. Бизнес анализът не се основава на ротационно запаметяване на уравнения или факти, но се фокусира върху усъвършенстването на разбирането на ключовите понятия, управленската преценка и възможността ви да приложите курсови понятия към реални бизнес проблеми.

Програма за предварителна бизнес анализ

California State University, East Bay
Кампус Редовно обучение 8 седмици Запитване на информация Съединени Американски Щати Хейуърд

Предлагана в сътрудничество с Колежа по бизнес и икономика, Pre-Business Analytics е интензивна, интегрирана програма за бизнес курсове, подготовка за GMAT и критични академични умения за чуждестранни студенти, които се подготвят да влязат в бизнес училище.

Програма за бизнес учени

Hanover College
Кампус Редовно обучение Запитване на информация Съединени Американски Щати Хановер

Ние не се задоволяваме с едномерната бизнес степен, предлагана в повечето колежи или университети. Програмата за бизнес учени в Хановер съчетава широкообхватния обхват на либералните изкуства с традиционните умения за изграждане на кариера, от които се нуждаете, за да успеете във всяка област.