ACADEMICCOURSES

Курсове Биология на околната среда в Коста Рика. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Биология на околната среда в Коста Рика

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Програми по биология на околната среда често се разглеждат множество теми в науките за живота, за да се подобри студент "и разбиране на начина, по който живота си взаимодейства с външни условия. Специалисти, които използват тези умения включват служители парк услуги, изследователи и проектанти за развитие.

Коста Рика, официално Република Коста Рика, е държава в Централна Америка, граничи с Никарагуа на север, Панама на югоизток, към Тихия океан на запад, и Карибско море на изток.

Курсове по Биология на околната среда в Коста Рика - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Биология на околната среда в Коста Рика. Цялата информация тук!

1 резултата за Биология на околната среда, Коста Рика Filter

Tallerint 3000J: Био дизайн: Обучение от природни системи, околна среда

VERITAS
Курсове
<
Редовно обучение
<
3 седмици
Английски
Кампус

Този семинар използва принципи на биомимикрията (биология, прилагана при проектирането), за да създаде практически интензивен (триседмичен) учебен опит, базиран на анализа на ...

Научете повече