ACADEMICCOURSES

Биология на околната среда курсове в Централна Америка и Карибите.Намерете курсове и краткосрочни курсове в Биология на околната среда в Централна Америка и Карибите

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Студентите, които следват програма по биология на околната среда може да се очаква да се специализират в области като морска биология или възстановяване на местообитания. Общата цел на тези курсове е да насърчава разбиране за това как организми работят в рамките на определен набор от условия на околната среда.

В Карибско море е море на Атлантическия океан се намира в тропиците на западното полукълбо. Тя граничи с Мексико и Централна Америка на запад и югозапад, на север от Големия Антили, източно от Малките Антилски острови, а на юг от Южна Америка.

Биология на околната среда курсове в Централна Америка и Карибите - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Биология на околната среда в Централна Америка и Карибите. All информация тук!

1 резултата за Биология на околната среда, Централна Америка и Карибите Filter

Tallerint 3000J: Био дизайн: Обучение от природни системи, околна среда

VERITAS
Курсове
<
Редовно обучение
<
3 седмици
Английски
Кампус

Този семинар използва принципи на биомимикрията (биология, прилагана при проектирането), за да създаде практически интензивен (триседмичен) учебен опит, базиран на анализа на ...

Научете повече