Akademichnikursove.com

Курсове в Боливия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Боливия

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Разположен между Андите и река Амазонка в Южна Америка, Боливия има изненадващо стабилна система за висшето образование, който включва един от най-старите университети в Западното полукълбо. През последните години правителството е преминал законодателство, за да се подобри и стандартизира качеството на преподаване в университетите.

Курсове в Боливия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Боливия. Спестете време, научете цялата информация за курсове директно тук!

Резултати Filter

Испански език потапяне

FSD - Foundation for Sustainable Development
Кампус Редовно обучение 9 - 52 седмици Септември 2020 Боливия Кочабамба

Чрез програмата за потапяне на езика стажантите могат да повишат езиковите си умения преди и по време на международната си работа в областта на развитието.

Изследване на международната общност

FSD - Foundation for Sustainable Development
Кампус Редовно обучение 9 - 52 седмици Септември 2020 Боливия Кочабамба Уганда Кампала Кения Найроби Аржентина Буенос Айрес Индия Удайпур Никарагуа Манагуа + още 10

Фондовете за научни изследвания на FSD позволяват на участниците да се ангажират с партньорите от общността на FSD при проучването на местните проблеми и разработването на потенциални решения. Чрез общностно изследване на участието се определя изследователският въпрос и резултатите се анализират заедно с общността.

Международен годишен период на развитие

FSD - Foundation for Sustainable Development
Кампус Редовно обучение 9 - 56 седмици Септември 2020 Боливия Кочабамба Уганда Кампала Кения Найроби Аржентина Буенос Айрес Индия Удайпур Никарагуа Манагуа + още 10

FSD Gap Year програмата е интензивна, потапяща програма за предучилищни студенти (17+), които искат да получат международно обучение и развитие. Това е вълнуващ начин да изследвате и да научите преди да започнете колеж.

Международно обучение за развитие и стажове

FSD - Foundation for Sustainable Development
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Боливия Кочабамба Уганда Кампала Кения Найроби Аржентина Буенос Айрес Индия Удайпур Никарагуа Манагуа + още 9

Стажовете за международно развитие на ФСД са възможност за студенти и млади професионалисти да получат практически опит в областта на устойчивото развитие и проникване в други култури, които могат да бъдат постигнати единствено чрез участие в работата на място.