ACADEMICCOURSES

Курсове в Ипамери. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Ипамери тук

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Някои от най-добрите университети в Латинска Америка са базирани в Бразилия, страна, която има повече от 2000 висши учебни заведения. Университети в Бразилия може да бъде разделена на следните класификации: Федералното правителство управлявани университети; държавни правителствени контролирани университетите; общинската власт, управлявани университети и частни университети.

Разположен в центъра на Бразилия, това състояние служи ученици от цялата страна. Висшите учебни заведения като Гояс Universidade Федералния са произвели забележителни професионалисти в страната.

Курсове в Ипамери - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Ипамери. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Ипамери!

Резултати Filter

Разбира се - История на околната среда и природата в Бразилия

UniEVANGÉLICA
Курсове
Март 2021
<
3 седмици
Английски
Кампус

В края на модула, студентите трябва да могат да: Разбиране на ролята на природата и обществото проблеми при оформянето на бразилската история. Са придобили основни познания за ...

Научете повече

Курс - бразилската архитектура

UniEVANGÉLICA
Курсове
Март 2021
<
Редовно
<
3 години
Кампус

Цели: да се покаже най-важните сгради на бразилската архитектура

Научете повече

Курс - бразилски бизнес

UniEVANGÉLICA
Курсове
Март 2021
<
Редовно
<
3 седмици
Кампус

ЦЕЛИ.За да се даде възможност на студентите за общ изглед на бизнес в Бразилия, да ги capacitating да започне там дейност или за тези, които вече са развили собствен бизнес, м ...

Научете повече