ACADEMICCOURSES

Курсове в Рио де Жанейро. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Рио де Жанейро тук

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Бразилия предлагат висше образование, която се финансира частично за тези студенти, които биха искали да следват висшето образование. Те трябва да бъдат на възраст между 18 и 35 години. Тази система за висше образование дава възможност на студентите да се научат на практически умения, които им позволяват да се изправи пред предизвикателствата на 21 век.

Този град има много съоръжения за осигуряване на образование на всички нива. Някои от забележителните университети и колежи в този град са Рио де Жанейро State University и Федералния университет на Рио де Жанейро.

Курсове в Рио де Жанейро - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Рио де Жанейро. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Рио де Жанейро!

Резултати Filter

Курсове за удължаване на EAD на живо

ESPM – Brasil
Курсове
<
Задочно
<
16&nbsp;-&nbsp;30 часове
португалски
Онлайн обучение

Открийте курсовете за удължаване на живо EAD, единствените със 100% онлайн и онлайн класове, както и взаимодействие в реално време. Теми в областта на мениджмънт, цифров, марк ...

Научете повече

център на предприемачеството и интернационализацията

Ibmec
Курсове
Portuguese (Brazil)
Кампус

Предприемачество и интернационализация Centre е набор от клетки и проекти, които дават на студентите Ibmec среда, за да упражняват своите умения и способности, с свобода и авт ...

Научете повече