Akademichnikursove.com

Курсове в Florianópolis. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Florianópolis тук

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Някои от най-добрите университети в Латинска Америка са базирани в Бразилия, страна, която има повече от 2000 висши учебни заведения. Университети в Бразилия може да бъде разделена на следните класификации: Федералното правителство управлявани университети; държавни правителствени контролирани университетите; общинската власт, управлявани университети и частни университети.

Висши учебни в този град са били известни на Excel добре. Различни колежи и университети като Universidade Федерална де Санта Catana са световно признати в производство на изключителни професионалисти.

Курсове в Florianópolis - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Florianópolis. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Florianópolis!

Резултати Filter

международни курсове: езици, култура и бразилския социално-икономически контекст

Unisul
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Март 2020 Бразилия Florianópolis

Обектите са част от разширението курс по езици, култура и бразилския Социално-икономически контекст. теми на субекта варират от бразилските наши дни и за да универсални въпроси. Явните сценарии икономическата глобализация са обсъждани въпроси; също устойчивост в туризма сценарии; човечеството и неговата биологична, социална и културно измерение; мултикултурализма и културна идентичност; консумират и потребителите ...

персонализирани програми: Португалски език и бразилската култура за чужденци

Unisul
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Март 2020 Бразилия Florianópolis + още 1

Програми, специално предназначени за чуждестранни университети, като се фокусира върху различни области на преподаване, в съответствие с избрания от всяка институция, включително и португалски език и бразилски Културология, забележителности забележителности и екскурзии проекта.

Португалски и бразилски култура за чужденци

Unisul
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение Март 2020 Бразилия Florianópolis

Езиков курс по португалски и бразилски култура за чужденци (CLPCB) на Unisul приветства студенти се интересуват от изучаване португалски като втори език, а също така да се знае повече за културата на Бразилия, особено в Санта Катарина и неговите природни и регионално многообразие красавици. ..