Akademichnikursove.com

Курсове в Salvador. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Salvador тук

Университети и колежи определят свои собствени изисквания за прием на по-високи образователни курсове, така че те се различават като цяло. В зависимост от хода, студент може да бъде в състояние да влезе в висшето образование с редица квалификации. Ако ти си "прилагане да се направи курс Степен Foundation, може да откриете, че професионалния опит, се вземат предвид заедно с всякакви квалификации, които имате. Някои висши учебни заведения и колежи предлагат Фондация години като подготовка за някои специалности. Те обикновено не 'т резултат в отделни критерии, тъй като те просто имате право да влезете в степен самата програма. Фондацията Години нали 'т достижима за всички специалности, обаче.

Бразилия предлагат висше образование, която се финансира частично за тези студенти, които биха искали да следват висшето образование. Те трябва да бъдат на възраст между 18 и 35 години. Тази система за висше образование дава възможност на студентите да се научат на практически умения, които им позволяват да се изправи пред предизвикателствата на 21 век.

Този град има няколко езикови училища да могат местните жители, така и чужденци да участват в обучението си ефективно. Един иска да премина образованието си могат да се запишат в различни ключови институции като Федералния университет на Bahia, Salvador университет и Католическия университет в Салвадор.

Курсове в Salvador - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Salvador. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Salvador!

Резултати Filter

португалски език и култура

Dialogo - study in Brazil
Кампус Задочно обучение 1 - 24 седмици Отворено кандидатстване Бразилия Salvador

Основната цел на курса е да накара учениците да се постигнат добри комуникационни умения на португалски, с успех. Това означава, че не само ще се научи на граматика и лексика, но и слушане, четене, писане и устно производство, независимо дали са в официални или разговорни контексти. Въведение в бразилския начин на живот, обичаи и обществените нрави, политика и култура също е важна част от ...