Akademichnikursove.com

Курсове в Бразилия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Бразилия

Бразилия е идеално място за придобиване на образование за много хора от цял ​​свят. Това е място с богата с култура и историческо наследство, а професионалистите имат наистина уникални възможности за обучение при следване в курсове в Бразилия. Бразилската бързо развиваща се икономика може да осигури много професионални възможности за тези, които следват в курсове в Бразилия.

Курсове в Бразилия обхващат широк спектър от теми в различни предметни области и могат да се изучават като част от конкретна университетска дипломна програма, или поотделно като индивидуален курс. Курсовете в Бразилия се предлагат в рамките на уникални и нови програми, съчетаващи интерактивни методи с примери на приложения в реалния свят. Такива курсове съчетават най-новите методологии за обучение за възрастни с най-новите технологични постижения. Кандидат-студентите могат да разглеждат курсове по такива теми като маркетинг, управление, устойчиво развитие и развитие на организации.

За да научите повече за образователните възможности и за курсове в Бразилия, разгледайте вариантите по-долу!

Резултати Filter

Специализация по редактиране на филми

Escola Britânica de Artes Criativas
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Бразилия Pinheiros

Програмата на курса има за цел да създаде истински редактори, а не просто да редактира софтуерни оператори. Идеален за професионалисти, които вече работят в аудиовизуалния сектор и трябва да задълбочат своите знания и умения, или за студенти, които се интересуват от висококачествено обучение и завършват дипломирането си в областта на корелацията.

One Year Travel в дизайна на бижута

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo
Кампус Редовно обучение 184 часове Октомври 2019 Бразилия São Paulo

Курсът по Бижутерия: Дизайн

Курс по Дигитален дизайн

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2019 Бразилия Rio de Janeiro

Дигиталният дизайн скоро ще бъде във всичко, така че разбирането, оценяването, насочването и създаването на цифрови интерфейси, присъстващи в толкова разнообразни контексти като уебсайтове, приложения, игри, интелигентни асистенти, се превръща във важна разлика в професионалното представяне във всеки сегмент.

международни курсове: езици, култура и бразилския социално-икономически контекст

Unisul
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Март 2020 Бразилия Florianópolis

Обектите са част от разширението курс по езици, култура и бразилския Социално-икономически контекст. теми на субекта варират от бразилските наши дни и за да универсални въпроси. Явните сценарии икономическата глобализация са обсъждани въпроси; също устойчивост в туризма сценарии; човечеството и неговата биологична, социална и културно измерение; мултикултурализма и културна идентичност; консумират и потребителите ...

португалски език и култура

Dialogo - study in Brazil
Кампус Задочно обучение 1 - 24 седмици Отворено кандидатстване Бразилия Salvador

Основната цел на курса е да накара учениците да се постигнат добри комуникационни умения на португалски, с успех. Това означава, че не само ще се научи на граматика и лексика, но и слушане, четене, писане и устно производство, независимо дали са в официални или разговорни контексти. Въведение в бразилския начин на живот, обичаи и обществените нрави, политика и култура също е важна част от ...

Курсове на селскостопанските науки

Universidade Estadual Paulista (UNESP)
Кампус Редовно обучение Запитване на информация Бразилия São Paulo

Бразилия е една от най-големите страни производителки на зърно и месо в света. По този начин, дисциплините, предлагани целят ангажиране на учениците в няколко аспекта, свързани с устойчивото селскостопанска и животинска продукция в тропиците

център на предприемачеството и интернационализацията

Ibmec
Кампус Март 2020 Бразилия Rio de Janeiro

Предприемачество и интернационализация Centre е набор от клетки и проекти, които дават на студентите Ibmec среда, за да упражняват своите умения и способности, с свобода и автономия.

Португалски език инструкция за чужденци

Olinda School
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Бразилия Olinda

Предлагаме редовни курсове по инструкция на португалския език за чужденци в двете групи и частни уроци за начинаещи, средно напреднали и напреднали ученици. За да получите най-добрия опит учене, групови курсове са ограничени до максимум 6 души в един клас, и всеки клас отговаря понеделник до петък.

гимназията с техническо приложение

Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG
Кампус Редовно обучение 3 години Март 2020 Бразилия Belo Horizonte

Това е училище на средна + техническо образование в областта на управлението, с акцент върху предприемачеството и мениджмънта, които подготвя студентите да поемат бъдещето си.

Дизайн за устойчив онлайн курс - социално измерение

Gaia Education
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 8 седмици Август 2019 Великобритания Forres Канада Shawnigan Lake Тайланд Prachuap Khiri Khan Бразилия Rio de Janeiro + още 7

Искате ли съзнателно да преоткриете съвместните и хармонични начини на живот и съвместна работа? Ако е така, как да проектираме за групово развитие, лидерство, разрешаване на конфликти, вземане на решения, творчество, социална справедливост и комуникация?

Разбира се - История на околната среда и природата в Бразилия

UniEVANGÉLICA
Кампус 3 седмици Март 2020 Бразилия Ipameri

В края на модула, студентите трябва да могат да: Разбиране на ролята на природата и обществото проблеми при оформянето на бразилската история. Са придобили основни познания за различните

корпоративен английски

English Training Lounge
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Обединени Арабски Емиерства Abu Dhabi Аржентина Buenos Aires Колумбия Bogotá Бразилия Rio de Janeiro Чили Santiago Мексико Buenavista Dubai Тайланд Bangkok Китай Beijing Индия Delhi Виетнам Hanoi Хонг Конг Hong Kong Малайзия Kuala Lumpur Саудитска Арабия Riyadh Южна Корея Seoul Shanghai Сингапур Singapore Тайван Taipei Япония Tokyo Индонезия Jakarta Испания Barcelona Германия Berlin Швеция Bern + още 41

Корпоративна английски е клон на английски език за конкретна цел. Въпреки това, Корпоративно обучение по английски има тенденция да се концентрира върху бизнес сектора и търговия на преподаване на английски език и обучение.

Програма за университетски опит в Бразилия

Via Mundo
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 5 - 10 месеца Запитване на информация Бразилия São Luís + още 1

Програмата за университетски преживявания Ви предлага възможност да преживеете университет в Бразилия за един семестър или цяла академична година.

Redação publicitária

Miami Ad School - São Paulo
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Бразилия São Paulo

No curso de Redação Publicitária da Miami Ad School/ESPM, você encontra tudo isto: desafio, vida real e, claro, muita refação. É o desafio de pensar criativamente traduzido em palavras, e essas palavras traduzidas no seu sucesso.

Design gráfico

Miami Ad School - Rio de Janeiro
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Бразилия Rio de Janeiro

Na Miami Ad School/ESPM, o aluno aprende a ter um olhar de designer gráfico, e o mais importante: aprende que não existe nada sem uma boa ideia. Para isso, montamos um currículo que reúne os fundamentos do design gráfico com novas disciplinas (user experience, motion e digital) e o pensamento criativo.