ACADEMICCOURSES

Задочно курсове в Loughborough.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Loughborough

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Задочно курсове в Loughborough. Спестете време и да получите цялата информация за онлайн курсове в Loughborough директно тук!

Резултати Filter

Курс по общ английски

Loughborough College
Курсове
<
Задочно
<
2&nbsp;-&nbsp;52 седмици
Английски
Кампус

Нашата English Програма език е специално предназначен за чуждестранни студенти. Ние предлагаме класове в двете Общ английски и IELTS английски, защото или 15 или 21 часа на се ...

Научете повече

Разбира се в IELTS английски:

Loughborough College
Курсове
<
Задочно
<
2&nbsp;-&nbsp;52 седмици
Английски
Кампус

Подобряване на вашите IELTS резултат и да се подготвят за университет. Тези класове са предназначени за подобряване на знанията си на академичен английски, като се подобрят об ...

Научете повече