ACADEMICCOURSES

Курсове в Бромли. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Бромли тук

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Курсове в Бромли - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Бромли. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Бромли!

Резултати Filter

Международна награда за млади лидери на ILM

DSM Assessment & Training
Курсове
<
Редовно
<
2 седмици
Английски
Кампус

Програмата за лидерство на ILM Accredited е двуседмична програма, предназначена да предостави на утрешните млади лидери обучение, което ще развие лидерски умения и професионал ...

Научете повече