ACADEMICCOURSES

Курсове в Уитни. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Уитни тук

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Оксфордшир е графство Оксфорд. С Oxford е основен учебен център, има само един колеж в Oxfordshire, че не се намира точно в Оксфорд себе си, но в Банбъри.

Курсове в Уитни - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Уитни. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Уитни!

Резултати Filter

Курс в CIDESCO, CIBTAC и OICB Spa Beauty

Oxford International College of Beauty
Курсове
<
Редовно
<
10 месеца
Английски
Кампус

Крайният курс по красота, водещ до CIDESCO, CIBTAC

Научете повече

CIBTAC Кратки курсове за международни студенти по терапия на красотата

Oxford International College of Beauty
Курсове
<
Редовно
<
4&nbsp;-&nbsp;6 месеца
Английски
Кампус

Тези кратки курсове, водещи до квалификациите на CIBTAC, се препоръчват на студентите, които искат да достигнат най-високото ниво в козметичната терапия и да се присъединят къ ...

Научете повече

Курс по ITEC NVQ 2 Красота терапия

Oxford International College of Beauty
Курсове
<
Задочно
Английски
Кампус

Този 1-годишен курс за козметична терапия на непълно работно време е идеален за тези, които желаят да учат на непълно работно време и все още получават национално признати ква ...

Научете повече