ACADEMICCOURSES

Курсове в Сейнт Андрюс. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Сейнт Андрюс тук

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Сейнт Андрюс се намира в Шотландия, и известен като дома на голфа. Един от петнадесет шотландски университети, Университета на Сейнт Андрюс се намира там. Това е и най-стария шотландски университет, основан през 1410.

Курсове в Сейнт Андрюс - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Сейнт Андрюс. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Сейнт Андрюс!

Резултати Filter

Модулен курс за устойчива аквакултура

University of St Andrews
Курсове
<
Редовно
<
9&nbsp;-&nbsp;12 седмици
Английски
Онлайн обучение

Модулният курс по Устойчива аквакултура позволява на студентите да изучават отделни модули от редица модули за задочно обучение, е-обучение, следдипломно ниво, които имат за ц ...

Научете повече