Filter
Курсове
Великобритания Wales Aberdare Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове в Aberdare. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Aberdare тук

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Курсове в Aberdare - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Aberdare. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Aberdare!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Великобритания
Wales
Aberdare
Тип на обучение
Темпо на обучение
College Of The Valleys - Coleg y Cymoedd

Този курс е подходящ за учащите със звук основни познания по Computing или информационни технологии, които искат да напредват в тези области в заетост или до съответната ... [+]

Foundation Degree Информация Communication Technology

Този курс е подходящ за учащите със звук основни познания по Computing или информационни технологии, които искат да напредват в тези области в заетост или до съответната специалност. *Този курс се предлага от университети ръководителите на Института по долините (UHOVI), стратегическо партньорство от университета в Южен Уелс.

Изисквания за прием

2 A Levels или Level 3 Diploma / Extended диплома по информационни технологии Communications, плюс GCSE математика и английски език в класове A * -C.... [-]

Великобритания Ystrad Mynach Aberdare Cardiff Tonypandy  + 1 Още
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
College Of The Valleys - Coleg y Cymoedd

Този курс предлага маршрут на висшето образование за младежта, на Общността, социална работа или социални науки професия. Целта на курса е да се осигури подкрепа и прияте ... [+]

Достъп до диплома за висше образование (Social Care & Youth Work)

Този курс предлага маршрут на висшето образование за младежта, на Общността, социална работа или социални науки професия.

Целта на курса е да се осигури подкрепа и приятелска среда, за да ви даде възможност да развиват своя потенциал и да ви подготви за висше образование.

Изисквания за прием

Не се изискват официални академични квалификации, но по-добър стандарт на езикова и математическа грамотност е от съществено значение. Вие ще трябва да бъде на възраст 19 или повече години в Септември, че да започнете курса и да имат най-малко една година опит в тази област.... [-]

Великобритания Ystrad Mynach Aberdare Cardiff Tonypandy  + 1 Още
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски