Filter
Курсове
Великобритания England Bromley Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове в Bromley. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Bromley тук

Вие ще може да вземе по-високи образователни курсове, ако си на 18 години или по-възрастни. Те редовно се преподава в университети, колежи и професионални институции, като училищата по изкуствата или земеделски колежи - почти всички от които имат свои собствени уеб сайтове. Можете да получите широк спектър от умения, например, дипломи, бакалавърски степени, основни степени и докторанти и специализанти градуса.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Курсове в Bromley - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Bromley. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Bromley!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Великобритания
England
Bromley
Тип на обучение
Темпо на обучение
DSM Assessment & Training

Програмата за лидерство на ILM Accredited е двуседмична програма, предназначена да предостави на утрешните млади лидери обучение, което ще развие лидерски умения и профес ... [+]

Обучение на лидерите на утрешния ден

Програмата за лидерство на ILM Accredited е двуседмична програма, предназначена да предостави на утрешните млади лидери обучение, което ще развие лидерски умения и професионални умения по английски език. Програмата ще се състои от семинари, дискусии и семинари, които да се занимават с ключовите проблеми, пред които са изправени днешните лидери, и да развият умения за английски език, подходящи за бизнес и работа.... [-]

Великобритания Bromley
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 седмици
Кампус
Научете повече на английски