Akademichnikursove.com

Курсове в Eastbourne. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Eastbourne тук

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Курсове в Eastbourne - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Eastbourne. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Eastbourne!

Резултати Filter

Курсове за възрастни 50

LTC English
Кампус 1 - 2 седмици Септември 2019 Великобритания Eastbourne

Този есенен курс дава възможност на хората на възраст над 50 години да проучат историческите забележителности на Източен Съсекс, докато се срещат със съмишленици и подобряват английския си език в уникалното място от 18-ти век на LTC.

Курс: Родител и дете

LTC English
Кампус Отворено кандидатстване Великобритания Eastbourne

Знаем колко важно е родителят и детето да пътуват и да учат английски в същото време, затова предлагаме следната програма. Позволяваме на възрастните и децата да учат по възрастови и съответни класове, като оставят уикендите безплатно за времето като семейство.

Курс: Общ английски плюс

LTC English
Кампус Отворено кандидатстване Великобритания Eastbourne

Нашият курс "Обща английска плюс" предоставя на студентите уроци по английски език сутрин и специализирани дисциплини следобед.

Курс: Общ курс по английски език

LTC English
Кампус Отворено кандидатстване Великобритания Eastbourne

Общият ни курс по английски език ще помогне на студентите да подобрят всички аспекти на своя английски език.