Akademichnikursove.com

Курсове в England. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в England тук

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Курсове в England - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в England. Спестете време, научете цялата информация за курсове в England!

Резултати Filter

Програма за развитие на управлението

London School of Business and Finance (LSBF) Executive Education
Кампус Редовно обучение 2 седмици Октомври 2019 Великобритания London

Искате ли да докарате кариерата си на следващо ниво и да повишите пригодността си за работа? С многопрофилната програма за развитие на мениджмънта на LSBF (MDP), вие ще спечелите печеливша комбинация от умения в областта на мениджмънта, маркетинга и финансите.

Вечерен курс за търговия

London Academy of Trading
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 4 седмици Септември 2019 Великобритания London + още 1

Нашият едномесечен курс "Вечерни тренировъчни умения" е създаден за работещите лица, които да предоставят практическо запознаване с финансовите пазари и да ви помогнат да подобрите вашите търговски знания и умения.

Предприемач Lab Emerge

Entrepreneur Lab by CIEE
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 6 седмици Запитване на информация Германия Berlin Великобритания London + още 3

Създайте и развийте жизнеспособна бизнес идея, след това я вземете от концепцията до завършване на бизнес плана и готовия за инвеститор терена. Носете бизнес проблем, който искате да разрешите, или ще ви предоставим такъв от реална компания - след това се заемем с него и насочваме решенията си. Полирайте автобиографията си и спечелете ценно удостоверение, докато получавате вкус на стартиращата култура, усъвършенствате основните умения и печелите международен край.

Интензивен курс по английски език

HIC Hertfordshire International College
Кампус 22 седмици Септември 2019 Великобритания Hatfield

HIC предлага курсове за интензивен английски език (IEL) специално за студенти, които трябва да подобрят знанията си по английски език, преди да влязат в бакалавърския или следдипломния си Pathway . Курсовете по английски език се провеждат всеки семестър и започват през септември, януари и май (същите месеци като академичния прием на HIC).

Курс: Английски като чужд език (EFL)

The Sheffield College
Кампус Редовно обучение 2 - 33 седмици Отворено кандидатстване Великобритания Sheffield

Независимо дали искате да развиете основни познания по английски език, да се запознаете с ежедневните изрази или искате да разберете сложен английски текст и абстрактни теми, този курс има какво да предложи, за да ви помогне да развиете своя английски език. С часовете по английски език, обхващащи различни теми, това е идеалният курс за изучаване и подобряване на английския език, докато откривате британската култура.

Интензивен курс IELTS

University of Oxford
Кампус Редовно обучение 4 седмици Запитване на информация Великобритания Oxford

Оксфордският университет е щастлив да предложи този курс за всички бъдещи студенти, които се подготвят за изпита по IELTS. Тази интензивна четириседмична програма ви подготвя за четирите части на теста IELTS, като ви помага да придобиете необходимите умения, за да постигнете целта си.

Интернет на нещата (Интернет на нещата)

UCBM Università Campus Bio-Medico Di Roma
Кампус Редовно обучение 3 седмици Август 2019 Великобритания Cambridge

Университетът в Био-Медико университет в Рим е горд да представи своя пълен потапяне, жилищен Bootcamp в Кеймбридж (Обединеното кралство), което ви дава триседмичен курс в областта на IoT и Data Science.

Курс по английски език

MyStay ENGLISH
Кампус Редовно обучение 5 - 10 седмици Отворено кандидатстване Великобритания London Oxford Stratford-upon-Avon Австралия Sydney Melbourne Brisbane Gold Coast Cairns Съединени Американски Щати New York Boston Miami Канада Toronto Vancouver Calgary Република Ирландия Dublin + още 18

MyStay ENGLISH (MSE), нов начин за бързо проследяване на изучаването на английски език.

Курс на министрите на работното място

St John's College
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания Nottingham

Курсът на министрите на работното място води до сертификат (HE) в теологията, министерство

Програма за подготовка на магистър

NCUK
Кампус Редовно обучение 10 - 30 седмици Запитване на информация Великобритания Manchester

Програма с изключителни качества, проектирана с и за университетите Кандидатурата за подготовка на магистър е най-добрата подготовка за успех на избраната от Вас следдипломна квалификация и за вашата бъдеща кариера - тя ви гарантира да влезете и да станете.

Курс: Общ английски

LVC London School of English
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 44 търсене на докторантура по право juris doctor Отворено кандидатстване Великобритания London + още 1

Общите английски класове развиват всички аспекти на английския език, включително говорене, речник, произношение, граматика, слушане, четене и писане. Фокусът е върху подобряването на способността ви да комуникирате ясно и ефективно в ежедневните ситуации.

летен опит

Glion Institute of Higher Education London
Кампус Редовно обучение 1 - 2 седмици Запитване на информация Великобритания London

Нашите летни курсове са предназначени да ви запознаят с същността на гостоприемството.

Cambridge CAE Подготовка 23 (GE 15 плюс подготовка за изпитване 8)

Liverpool School of English
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 8 - 12 седмици Септември 2019 Великобритания Liverpool + още 1

Сертификатът за напреднали в Кеймбридж на английски показва високо ниво на английски език. Те са признати в международен план от работодатели, колежи и университети като доказателство, че можете самостоятелно да използвате английски достатъчно добре, за да живеете и работите в англоезична страна или да изучавате курс, преподаван на английски език.

Курс - Програма за достъп до висше образование

Warwickshire College Group
Кампус 1 - 2 години Август 2019 Великобритания Royal Leamington Spa

А-нивата обикновено се изучават в рамките на период от две години и са широко признати като квалификациите, които университетите в Обединеното кралство използват, за да оценят допустимостта на студентите за курс на обучение. Таксите са 9 000 паунда на година.

Курс: IELTS

Manchester Central School of English
Кампус Отворено кандидатстване Великобритания Manchester

Международната система за тестване на английски език (IELTS) е доказан английски тест в света. Повече от 1,4 милиона кандидати вземат теста всяка година, за да започнат пътуванията си в международно образование и заетост.