Akademichnikursove.com

Курсове в Derby. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове в Derby тук

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Derby, родния град на Флорънс Найтингейл, е и дом на един университет и един корпус от друга. Има и много изследователски центрове и 15 обществени библиотеки (още повече, ако броим университетски библиотеки).

Курсове в Derby - Търсене на курсове и краткосрочни курсове в Derby. Спестете време, научете цялата информация за курсове в Derby!

Резултати Filter

Въведение в решаването на проблеми

Coaching for Change
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 16 часове Отворено кандидатстване Великобритания Derby Катар Doha + още 3

Този CQI (сертифициран институт за качество) и сертифицираният от IRCA FD102: Въведение в курса за е-обучение за решаване на проблеми е съсредоточено върху концепцията за използване на един лист хартия с размер A3, за да се уловят знанията от всяка дейност за решаване на проблеми.

Практически решаване на проблеми

Coaching for Change
Кампус 2 дни Отворено кандидатстване Великобритания Derby

Доставя се вътрешно за клиентите с персонализиран подход към вашите нужди.

Сертификат за ниво 3 в подобряването на услугите

Coaching for Change
Кампус Онлайн обучение Отворено кандидатстване Великобритания Derby

След завършване на онлайн курса, курсов курс или потвърдено признато предварително обучение, обучаемите ще използват методологията и шаблона A3, за да се справят с реалния проблем. Следователно, вашата компания ще реализира възвръщаемост на инвестициите от вас, които напредват в тази квалификация.

Награда на ILM Level 3 за трениране на работното място

Coaching for Change
Кампус 4 дни Отворено кандидатстване Великобритания Derby

Ако сте нови за наставничество или искате да разширите уменията си за промяна на лидерски умения, да изследвате коучинг за първи път и искате да изпитате ползите от използването на стила на треньор, тогава това е курсът за вас. Ще откриете, че променяте подхода си на работа и у дома и ставате по-ефективни с по-широк избор от действия.

ILM ниво 5 сертификат за треньор и менторство

Coaching for Change
Кампус Комбинирано в кампус и онлайн 12 часове Отворено кандидатстване Великобритания Derby

Coaching for Change е горда да предложи квалификация за треньор и менторство на Института по лидерство и мениджмънт (ILM). Тази квалификация има за цел да подпомогне лидерите в разработването на управленски умения и менторинг умения, както и да им помогне да идентифицират връзките между наставничеството, наставничеството и постигането на бизнес целите.

Level 3 Football Coaching Course

Derby College
Кампус Редовно обучение 6 - 12 месеца Август 2019 Великобритания Ilkeston Derby + още 1

The Derby County Community Trust Education and Football programme gives aspiring young footballers the opportunity to develop their 11-a-side football skills while studying Level 3 academic qualifications in Sport to enhance their career prospects.