ACADEMICCOURSES

Курсове Водене на преговори в Мексико. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Водене на преговори в Мексико

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Мексико, официално Съединените мексикански щати, е федерална конституционна република в Северна Америка. Работа може да изисква работна виза, което е трудно да се получи, ако просто искате да свободна практика за кратко време. Повечето от правителството, финансирани университети по градове кмета (столицата на щата) имат кратки курсове по история, гастрономия и културни предмети, повечето от тях са почти безплатно.

Курсове по Водене на преговори в Мексико - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Водене на преговори в Мексико. Цялата информация тук!

1 резултата за Водене на преговори, Мексико Filter

Семинар за преговори и управление на конфликти

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Мексико, Монтерей + 34 Още
Курсове
24 Jan 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
24 часове
испански
Campus

Подкрепата практически 80% от участниците научават различни начини да се справят с печеливши преговори, като използват различни техники в зависимост от контекста, проблемите и ...

Научете повече