Akademichnikursove.com

Курсове Водене на преговори в Франция. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Водене на преговори в Франция

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Франция предлага превъзходна система за висше образование не само на своите граждани, но и чужденци. Страната "е динамична култура привлича чуждестранни студенти и които се интересуват от създаване на международни курсове. Франция има традиция на научните и технологичните иновации. Това гарантира, че учените използват в пълна степен своята креативност.

Курсове по Водене на преговори в Франция - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Водене на преговори в Франция. Цялата информация тук!

2 резултата за Водене на преговори, Франция Filter

Курс: преговаряйте за спазване

IFCAM
Кампус Редовно обучение 2 дни Запитване на информация Франция Монруж Париж + още 1

Намерете печеливши оферти. В края на това обучение, участниците ще могат да се позиционират като стратегически събеседници в преговорите; да превърне препарата в истински актив; да структурират процеса на преговори; определят силните им страни и областите за подобряване на преговорите.

Курс: Усъвършенстване на преговорите ви да се придържате

IFCAM
Кампус Редовно обучение 2 дни Декември 2019 Франция Монруж Париж + още 1

Намерете трайни споразумения за ситуации с високи залози. В края на това обучение участниците ще могат да се подготвят и подготвят за сложни преговори; да преговаря там, където съответните интереси на страните са идентифицирани, обсъдени; да включат в своите бъдещи преговори значителни области за подобрение; направете крачка назад, за да анализирате по-добре ситуациите и хората, които участват.