Filter
Курсове
Германия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Курсове Връзки с клиенти в Германия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Връзки с клиенти в Германия

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Магистърска степен във взаимоотношенията с клиенти е от полза за всеки, във всеки аспект на бизнеса. Програмата ще ви научи на техники, за да предоставят на клиентите си с възможно най-добрата услуга.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Курсове по Връзки с клиенти в Германия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Връзки с клиенти в Германия. Цялата информация тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Връзки с клиенти, Германия

Степени
Място
Германия
Тип на обучение
Темпо на обучение
Hermannsen Concept

Отличното качество на обслужване оставя на клиента решаващото впечатление на компанията. Действайки с увереност, увереност и професионализъм в ежедневния бизнес, творческ ... [+]

. "Донесете бизнеса си на клиента"

Отличното качество на обслужване оставя на клиента решаващото впечатление на компанията. Действайки с увереност, увереност и професионализъм в ежедневния бизнес, творчески и интелигентно свързване на нуждите на клиентите и бизнеса ви гарантира, че вашият клиент поздравява вашия бизнес за другите. Това не е само безплатен маркетинг, но и личен професионален успех! В този семинар ще научите техники и стратегии за оптимално обслужване на клиентите и дългосрочна лоялност към клиентите. Ще научите как клиентската ориентация работи от гледна точка на клиента, така че да можете да действате целенасочено в бъдеще.... [-]

Германия Мюнстер
Запитване на информация
Немски
Редовно обучение
2 дни
Кампус
Научете повече на английски