ACADEMICCOURSES

Курсове Връзки с клиенти в Франция. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Връзки с клиенти в Франция

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Една програма за отношенията с клиентите обикновено учи учениците за обслужващи клиенти и създаване на добра цялостна опит клиент. В програмата, студентите могат да научат за управление на взаимоотношенията с клиенти, резолюция жалба, комуникации, маркетинг, продажби, управление на дребно и потребителското поведение.

Франция предлага превъзходна система за висше образование не само на своите граждани, но и чужденци. Страната "е динамична култура привлича чуждестранни студенти и които се интересуват от създаване на международни курсове. Франция има традиция на научните и технологичните иновации. Това гарантира, че учените използват в пълна степен своята креативност.

Курсове по Връзки с клиенти в Франция - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Връзки с клиенти в Франция. Цялата информация тук!

1 резултата за Връзки с клиенти, Франция Filter

Курс: Инструкторите проследяват: разработват и придружават ефективността

IFCAM
Курсове
26 Февр. 2020
<
Редовно обучение
<
6 дни
Френски
Кампус

В края на това обучение, участниците ще могат индивидуално да подкрепят служителите лице в лице и на разстояние с положително поведение, за да насърчат купуването и да насърча ...

Научете повече