Akademichnikursove.com

Курсове Глобален бизнес в Индия. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Глобален бизнес в Индия

Един курс е изучаването на определена тема в рамките на по предметна област и е в основата на квалификация. Типичен Курсът включва лекции, оценки и консултации.

Global бизнес е основна тема за компании, които искат да работят ефективно в съвременния свят. Global бизнес се фокусира върху подпомагането на компаниите да успеят на международно ниво чрез обучение на служителите в подходящи практики за наемане, както и обработка на управляващата и обучението на лица от различни страни и култури.

Намерено в южната част на Азия, на Република Индия е втората най-населена страна в света с около 1,270 милиарда души. Индия има четири вида университети; централните университети, държавни университети, които се считат университет и частни университети, състояща се от над 550 институции.

Курсове по Глобален бизнес в Индия - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Глобален бизнес в Индия. Цялата информация тук!

1 резултата за Глобален бизнес, Индия Filter

общ курс изпълнителен развитие

Taaleem College of International Studies
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 3 седмици Юли 2020 Индия Sahibzada Ajit Singh Nagar

Програмата за глобално развитие на Изпълнителния е иновативна програма, която ще промени начина, по който възприемаме глобална среда. Тази програма подготвя един с необходимите умения, за да доведе в един все по-глобализиращ се бизнес среда и осигурява безценни прозрения за това как да премина един "и кариера.