ACADEMICCOURSES

Курсове Глобален бизнес - Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Глобален бизнес

А разбира се, се отнася до клас предназначен за насърчаване на личното и професионално развитие. Тя може да се приема от текущата студент или професионалист търси да разшири своето образование.

Какво е разбира се в глобален бизнес? Този клас има за цел да ви подготви за най-различни кариери в международния бизнес. Въпреки, че всяка програма се различава, характерни класове може да включват глобалната околна среда, международен маркетинг, управление на хората в световен мащаб, което представлява от глобална гледна точка, управлението на глобални операции, принципи на световните финанси, изследователски методи в международния бизнес и стратегическо управление в глобален контекст.

Започване на курс в глобален бизнес е изгодно в редица начини. Бизнес умения научили да се възползват студенти във всички области на живота, и като международен опит и знания може да ги подготви да се справят с множество култури и хора.Завършилите могат да имат конкурентно предимство и може да бъде в състояние да прилага за широк спектър от позиции по целия свят.

Курсовете могат да бъдат взети в международни локации по целия свят и могат да се различават доста в разходите. След като сте намерили курс на интерес, свържете се с офиса на прием в училищата и да попитам какво разходи ще бъдат включени.

Завършилите с бизнес степен глобалната обикновено са готови да работят в широк диапазон на кариерни полета. Области на дейност включват маркетинг, мениджмънт, финанси, реклама, операции, търговия на дребно, както и международната търговия. Конкретни заглавия включват ключови клиенти представител, марка асистент, мениджър събития, корпоративни финанси асистент, и внос / износ мениджър. Завършилите имат необходимите знания и умения за стартиране на собствен международен бизнес, ако изберат така.

Започнете веднага посредством проучването на множество курсове онлайн.В зависимост от институцията, има шанс, че може да сте в състояние да завърши курса си онлайн, както и, което е чудесна възможност, ако предпочита вашето училище се намира далеч или ако просто се насладете онлайн обучение. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

2 резултата за Глобален бизнес Filter

Курс за глобален бизнес

Harvard Business School Online
Курсове
09 Апр. 2020
<
Задочно обучение
<
4 седмици
31 Март 2020
Английски
Онлайн обучение

Global Business ще ви помогне да прецените възможностите, да управлявате риска и да създадете и запечатате ценността за вашата организация. Разгледайте икономическите, политич ...

Научете повече

Global Курс изпълнителен развитие

Taaleem College of International Studies
Курсове
Юли 2020
<
Online & Campus Combined
<
Редовно обучение
<
3 седмици
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Програмата за глобално развитие на Изпълнителния е иновативна програма, която ще промени начина, по който възприемаме глобална среда. Тази програма подготвя един с необходимит ...

Научете повече