ACADEMICCOURSES

Online Градоустройство курсове в Холандия.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Градоустройство

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Тъй като хората се движат в града, има по-голяма нужда за планиране на нови градски квартали. В майстор "и на градско планиране програмата, ще получат широк обхват на знания, включително строително проектиране, планиране история, недвижими имоти закони.

Холандия е съставна страна на Кралство Нидерландия, състояща се от дванадесет провинции в Северозападна Европа и три острова в Карибско море. Англоезични студенти няма да има проблеми с намирането на подходящи курсове. За чуждестранните студенти, приложими за университетите в Холандия, няколко стипендии.

Задочно курсовете Градоустройство и краткосрочни курсове в Холандия. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

1 резултата за Градоустройство, Холандия Filter

Устойчиво градско развитие

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences
Курсове
<
Задочно
<
3 месеца
Английски
Кампус

3-месечен следдипломна диплома - Устойчиво градско развитие: модулите на магистърската програма гарантират академичната дълбочина на обучението, като в същото време допълват д ...

Научете повече