ACADEMICCOURSES

Online Градско развитие курсове в Холандия.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Градско развитие

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

А програмата, в градско развитие дава на студентите знания за анализ и управление на развитието на настоящите и бъдещите градове. Програмите може да са различни, но общи теми биха могли да включват теории за финанси, планове, политики и структури на управление.

Хората, език и култура на Холандия е по-нататък " холандски". Модерна европейска страна днес, Холандия запазва своята подчертано международен характер и е известен с либералните си манталитет. Холандия има много университети. Страната наскоро превръща собствените си титли в бакалавър / магистър система.Има два вида на университетите: Академик (фокусират повече върху теоретичните знания, известен още като "Universiteit ") или Applied Sciences (фокусират повече върху практически знания, известен още като "Hogeschool ")

Задочно обучение курсовете Градско развитие и краткосрочни курсове в Холандия. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

2 резултата за Градско развитие, Холандия Filter

Преходи към финансиране на сухопътно финансиране - Курс на обучение

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam
Курсове
<
Задочно обучение
Английски
Кампус

Финансирането на земята се възприема все повече като важен начин за привличане на ресурси от страна на градовете за финансиране на техните обществени, социални и екологични бл ...

Научете повече

Разработване на социални жилищни проекти (DSHP)

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam
Курсове
<
Задочно обучение
<
3 седмици
Английски
Кампус

Обосновка на курса за обучение - Разработване на проекти за социално жилищно настаняване: Една от характеристиките на развиващите се страни са бързоразвиващите се градове и ли ...

Научете повече