Akademichnikursove.com

Курсове Гражданска авиация в Испания. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Гражданска авиация в Испания

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Курсове по Гражданска авиация в Испания - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Гражданска авиация в Испания. Цялата информация тук!

1 резултата за Гражданска авиация, Испания Filter

авиокомпания пилот - ATPL

EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA
Кампус Редовно обучение 14 месеца Запитване на информация Испания Barcelona

Пилотен курс, проведено в рамките на европейското законодателство екипаж, който позволява получаването на професионален пилот с Sep, член на ЕП, оценки плюс IR MCC курс.